Огласи

ОГЛАСИ


Интерен оглас број 1/2023 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи PDF

Пријава за интерен оглас број 1/2023 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи


********

Пријава за оглас за вработување на неопределено време на помошно – техничко лице Преземи

Изјава за согласност за обработка на лични податоци Преземи

Упатство за селекција Преземи


********

Интерен оглас број 1/2022 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи PDF

Пријава за интерен оглас број 1/2022 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас број 1/2022 за унапредување на административни службеници Преземи


********


Интерен оглас број 1/2021 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи PDF

Пријава за интерен оглас број 1/2021 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас број 1/2021 за унапредување на административни службеници Преземи


Scroll to top